Mums för surströmming!

Än en gång en lyckad fest till ända. Norrlänningarnas surströmmingsfest den 24 september besöktes av ett 50-tal gäster, alla glada i den goda fisken. Gästerna åt, skrattade, trallade och dansade hela kvällen lång.

Musiken stod Roffe för som med blandad musik fick upp de flesta på dansgolvet både en, två och flera gånger om. Underhållning för kvällen var ingen mindre än Leif Randers och Ingemar Kavsjö som drog vits efter vits samt sjöng visor från förr som alla gäster sjöng med i. De gav gästernas ansikten rejäl träningsvärk dagen efter. Så mycket har vi inte skrattat på länge.

Jubilarer hyllades och lotterivinnare prisades! Korgen var proppfull med godsaker som alla ivrigt ville vinna och den glada vinnaren blev Bert-Ove Lundström. Smaklig måltid! Marknaden stod som vanligt uppställd i foajén med alla sina delikatesser och vi hade även en liten loppis kvällen till ära.

Glada, mätta och belåtna dansades det både bugg, vals, polka, foxtrot och en och en annan tryckare och plötsligt ljöd det ”korv, korv!” och våra hustomtar Johan och Johanna kom in med en korvvagn och bjöd alla på en ”nattakorv” mitt i dansen. Något som varmt uppskattades av gästerna.

Ut i mörkret gick alla nöjda och med ett återseende på läpparna! Vi ses den 3e december på vårat goda och efterlängtade julbord. Glöm inte att passa på att bjuda med vänner till denna juliga kväll.

Med Norrland i våra hjärtan!

Hälsningar
Styrelsen för Sällskapet Norrlänningar i Göteborg


Aktiviteten ägde rum: 2011-09-24   |   18:30   |   Fräntorp Folkets Hus