BingoLotto-inspelning!

Vid julfesten i november anmälde sig ett 40-tal medlemmar till föreningens erbjudande om att gå gratis på TV-inspelning av BingoLotto tillsammans med Sällskapet Norrlänningar.

När vi anlände blev vi välkomnade med kaffe och smörgås medan vi väntade på vår tur att gå in i studion. En halvtimma senare blev vi hänvisade till våra platser på läktaren. Längst fram.

Applådörskan Elisabeth berättade att hon själv är norrlänning och faktiskt är medlem i föreningen och vi hoppas hon hittar till våra festen snart. Lotta Engberg gjorde entré och hälsade glatt på publiken. När hon hörde att vi var glada norrlänningar boende i Göteborg berättade hon engagerat om ”bävergäll” och hur illa det var att dricka. Hon sa att om hon blir inbjuden till surströmmingsfesten ska hon bjuda oss på ”bävergäll” och det ser vi ju framemot… Hoppas hon har kalendern ledig just runt då vi ska äta surströmming.

Direktsändningen påbörjades 19.00 och Lotta Engberg gjorde entré till applåder och jubel. Kvällens gäst var Marcus Birro som berättade om sin uppväxt, hur han miste sin förstfödde son men fick en ny. Marcus Birro bjöd verkligen på sig själv och berörde oss alla. Då han är ett stort ÖIS-fan sjöng han ÖIS kampsång i slutet till applåder och skratt. 21.00 var BingoLotto slut och glada lämnade vi studion och sa att vi får gå dit någon mer gång igen.

Då alla hittat sina jackor i kapprummet tackade alla för sig och konstaterade att vi ses på årsmötet den 7 februari eller vårfesten 20 mars. Hoppas ni hittade energi under julen så ni orkar med jubileumsåret 2010 då föreningen fyller 65 år!

Med Norrland i blodet!

Bästa hälsningar,
Styrelsen för Sällskapet Norrlänningar i Göteborg


Aktiviteten ägde rum: 2010-01-24   |   19:00   |   Gamlestadens Fabriker, Göteborg