65-årsjubileum med pompa och ståt!

Lördagen den 27 november kl. 18.30 smäller det! Sällskapet Norrlänningar i Göteborg fyller 65 år och det vill vi tillsammans med er fira i Fräntorp Folkets Hus.

Som ni vet har ju åldern ingen betydelse utan likt ett gott vin blir föreningen bara bättre och bättre med åren… Ytterdörren öppnas kl. 18.00 och vi smyger igång kvällen med förmingel på andra våningen. En halvtimme senare bjuds det till bords och kvällen till ära serverar vi en utsökt trerättersmeny.

Tag med er nära och kära så umgås vi tillsammans under en trevlig norrländsk jubileumskväll. Njut av maten, upplev kvällens underhållning, ta en svängom till den levande musiken, pröva lyckan i våra lotterier, träffa kvällens hemliga gäster eller kanske bara koppla av i glada vänners lag.

Vi har plats för alla och vem vet, kanske kvällen bjuder på en och annan överraskning…

Varmt välkomna till denna jubileumskväll!
önskar styrelsen för Sällskapet Norrlänningar i Göteborg!

Pris (medlem / ej medlem)

300 kr / 350 kr

I priset ingår ett glas vin, öl, eller snaps. I “Billiga baren” har du möjlighet att köpa vin, öl och drinkar till humana priser.

Anmäl dig/er senast

Torsdagen den 18 november 2010

Vill du vara med? Då anmäler du dig enklast genom att betala in till plusgirokonto 242320-0. Glöm inte uppge namn och telefonnummer vid betalningen.

Åk gärna med Partillebussen, nummer 513, från Polhemsplatsen till hållplats Fräntorp. Även spårvagn nummer 1 eller buss nummer 17 till Östra Sjukhuset fungerar bra. Från Östra Sjukhuset är det cirka 10 minuters promenad till Fräntorp Folkets Hus.


Publicerad: 2010-11-04