Årsmöte 2010!

Söndagen den 7 februari klockan 13.00 var det dags att åter samla våra medlemmar för ett årsmöte i Stabbens föreningslokal i Björkekärr. Totalt blev vi 20 personer på mötet, vilket var ovanligt lite, men vi skyller på snön, svininfluensa och att våra medlemmar var aktiva med annat denna vinterdag!

Vice klubbmästare Göte Westh hälsade alla välkomna och till mötets ordförande valdes Elisabeth Abrahamsson. Mötet gick bra och inga konstigheter dök upp, vilket gjorde att vi snabbt kunde övergå till den goda fisksoppa och det hembakta brödet som Maj-Britt hade tillagat och bakat. Alla åt av den goda maten och njöt av den härliga musiken som Roffe spelade under tiden och vitt vin, lättöl och läsk serverades till soppan som var mycket uppskattad.

Efteråt bjöds kaffe och hembakt kaka. Våra lotter såldes slut och vi fick tre glada vinnare på vårt vinlotteri; Maj, Maj-Britt och Roffe. Även Kerstin vann ett pris, ett paket tunnbröd. Hoppas det smakar. Roffe spelade upp till dans med alla tänkbara goa bitar och det dansades glatt och friskt tills det var dags att gå hem.

Styrelsen hälsade alla medlemmar välkomna till vårfesten den 20 mars. Då blir det palt minsann!

Med Norrland i våra hjärtan!

Bästa hälsningar,
Sällskapet Norrlänningar i Göteborg


Aktiviteten ägde rum: 2010-02-07   |   13:00   |   Stabben, Björkekärr