Vår vår vår...

En sak är säker, ingen vår utan fest! Vad sägs om renskavsgryta med “pärstamp” (mos) och en fräsch sallad tillsammans med ett härligt glas vin eller varför inte en skummande öl.

Lördagen den 28 mars kl. 18.30 bjuder vi till vårfest i Fräntorp Folkets Hus och du är varmt välkommen! Kvällen inleds med fördrink i foajén och därefter bjuds kvällens huvudrätt. Som dessert serveras vaniljglass med hjortronsylt samt kaffe och kaka.

Kvällens musiker “Felix” spelar upp till dans där alla har möjlighet att ta sig en svängom. Under kvällen kommer det även att säljas lotter, utvalda delikatesser från Norrland, blandad dryck från ”Billiga baren” samt en och en annan överraskning.

Glöm inte dansskorna!

Varmt välkomna hälsar
Styrelsen för Sällskapet Norrlänningar i Göteborg

Pris (medlem / ej medlem)

250 kr / 325 kr

I priset ingår ett glas vin, öl, eller snaps. I “Billiga baren” har du möjlighet att köpa vin, öl och drinkar till humana priser.

Anmäl dig/er senast

Torsdagen den 19 mars 2009

Anmälan göres enklast via inbetalning på plusgirokonto: 242320-0. (Glöm inte uppge namn och adress)

Åk gärna med Partillebussen, nummer 513, från Polhemsplatsen till hållplats Fräntorp. Även spårvagn nummer 1 eller buss nummer 17 till Östra Sjukhuset fungerar bra. Från Östra Sjukhuset är det cirka 10 minuters promenad till Fräntorp Folkets Hus.


Publicerad: 2009-03-05