TV-inspelning av BingoLotto med norrlänningarna!

På årsmötet utannonserade styrelsen för Sällskapet Norrlänningar att föreningen skulle bjuda intresserade medlemmar på tv-inspelning för BingoLotto i mars (ord. Pris 150 kr/pers). Platserna gick åt som smör i solsken och det innan sista svarsdatum..!

40 personer hade varit snabba och anmält sig till denna tv-inspelning. 8 mars 17.45 träffades sällskapet i foajén till BingoLottos lokaler på Gamlestadsvägen. Glada och förväntansfulla fikade vi smörgås och kaffe innan tv-inspelningen. 18.00 blev vi visade till våra platser på läktaren och fick sedan information om hur allt skulle gå till.

Sällskapet norrlänningar fick äran att välja ut ett antal damer som skulle hålla namnskyltar under en låt (Mambo no. 5) som ingen mindre än Towe Widerberg sjöng och som de skulle filma in under kvällen.

Med ett stort engagemang gjorde naturligtvis norrlänningarna sitt bästa för att det skulle bli ett bra resultat, vilket det också blev. Direktsändningen påbörjades 19.00 och Lotta Engberg gjorde entré till applåder och jubel. Kvällens gäst var Linda Bengtzing som berättade om sin barndom, graviditet och hjälpte till under bingokvällen samt sjöng ett par gånger.

Sällskapet Norrlänningar hade åtta glada vinnare under kvällen och framförallt föreningen blev den största vinnaren då Lotta Engberg påpekade, inte mindre än två gånger, under kvällen att hon hade besök av en norrlandsförening. Bra PR för föreningen, som kontinuerligt jobbar för att synas, höras och nå ut till nya medlemmar så att föreningen kan bestå. 21.00 var BingoLotto slut och fotografering med Lotta Engberg, Johan Sandström och Bertil Abrahamsson gjordes.

Lotta hälsade att hon ska försöka titta till föreningen någon gång, eftersom hon själv är från Pajala. Vi hoppas hon hittar en ledig dag i sin kalender. En upplevelse rikare gick sällskapet nöjda ut ur tv-studion och sammanfattade det hela som en händelserik och mycket trevlig kväll.

Förfrågan om en repris på detta evenemang uppstod och vi ska se vad vi kan göra åt saken. Strax efteråt skiljdes vi i foajén och sa ”Ses på vårfesten den 28:e mars!”

Avslutningsvis vill vi bara säga tack till alla engagerade medlemmar som hjälper styrelsen att göra arbetet lättare, roligare och framgångsrikare för föreningen. Utan ert engagemang hade vi inte haft något att jobba för!

Vi ses på vårfesten den 28:e mars. Då väntar en del överraskningar!

Bästa hälsningar
Styrelsen för Sällskapet Norrlänningar i Göteborg


Aktiviteten ägde rum: 2009-03-08   |   19:00   |   Gamlestadens Fabriker, Göteborg