Kliv in i värmen!

När novembermörkret faller och det biter kallt i varje kind är det underbart skönt att kliva in i julvärmen hos norrlänningarna i Fräntorp. Julens alla dofter och skenet från stearinljusen bjuder på en stämningsfull atmosfär och vad vore bättre än att då bjuda till julfest?

Lördagen den 21 november kl. 18:30 tjuvstartar vi julen med ett härligt julbord, underhållning, sång och dans i Fräntorp Folkets Hus. Tag med er nära och kära så umgås vi under en trevlig norrländsk julkväll. Njut av vårt populära klassiska julbord, ta en svängom runt granen med din bordsgranne, pröva lyckan på vårt lotteri eller bara koppla av i glada vänners lag.

Vi har plats för alla och vem vet, kanske tomten kommer även detta år…

Varmt välkomna
önskar Sällskapet Norrlänningar

Pris (medlem / ej medlem)

320 kr / 350 kr

I priset ingår ett glas vin, öl, eller snaps. I “Billiga baren” har du möjlighet att köpa vin, öl och drinkar till humana priser.

Anmäl dig/er senast

Torsdagen den 12 november 2009

Anmälan göres enklast via inbetalning på plusgirokonto: 242320-0. (Glöm inte uppge namn och adress.)

Åk gärna med Partillebussen, nummer 513, från Polhemsplatsen till hållplats Fräntorp. Även spårvagn nummer 1 eller buss nummer 17 till Östra Sjukhuset fungerar bra. Från Östra Sjukhuset är det cirka 10 minuters promenad till Fräntorp Folkets Hus.


Publicerad: 2009-10-30