Var är strömmingen? - Hos norrlänningarna i Fräntorp såklart!

Lördagen den 13 september kl. 18.30 är det surströmmingsfest och du är varmt välkommen!

Vi håller som vanligt till i Fräntorp Folkets Hus, Fräntorpsgatan 10. Vi inleder kvällen med välkomstdrink följt av en utsökt måltid med surströmming, mandelpotatis och tillbehör. På bordet finns även matjessill för den som så önskar. Till strömmingen bjuds öl eller läsk samt ”den lille en”. Under kvällen finns möjlighet att köpa snaps och dryck i ”Billiga baren”. Måltiden avrundas med vaniljglass och hjortronsylt, kaffe och kaka.

Under kvällen spelar Rock-Olga med sitt band PopCorn upp till dans och naturligtvis finns fina vinster i våra lotterier. Den norrländska marknaden gör att ingen går hem lottlös från denna festliga afton.

Varmt välkomna
önskar Sällskapet Norrlänningar i Göteborg!

Pris (medlem / ej medlem)

275 kr / 350 kr

I priset ingår ett glas vin, öl, eller snaps. I “Billiga baren” har du möjlighet att köpa vin, öl och drinkar till humana priser.

Anmäl dig/er senast

Fredagen den 5 september 2008

Anmälan göres enklast via inbetalning på plusgirokonto: 242320-0. (Glöm inte uppge namn och adress)

Åk gärna med Partillebussen, nummer 513, från Polhemsplatsen till hållplats Fräntorp. Även spårvagn nummer 1 eller buss nummer 17 till Östra Sjukhuset fungerar bra. Från Östra Sjukhuset är det cirka 10 minuters promenad till Fräntorp Folkets Hus.


Publicerad: 2008-08-22