Finns det några snälla norrlänningar..?

Javisst, så lördagen den 29 november klockan 18.30 bjuder vi därför in till ett riktigt härligt julbord i Fräntorp Folkets Hus. Du möts och bjuds på en värmande glögg och när alla har satt sig är det dags att hugga in på det uppdukade julbordet med sill, skinka, Janssons, vörtbröd, lax, messmör och mycket mer…

Visst vattnas det i munnen? Även öl, läsk och “den lille en” bjuds till maten. Julsnaps nummer två finns att köpa i “Billiga baren” där också vin och drinkar finns under hela kvällen. Efter maten bjuds en god kopp kaffe och kaka, sedan är det dags för dans och underhållning.

Dans kring granen är populärt och vi hoppas få se de flesta uppe på dansgolvet under kvällen. Lotter kommer säljas och efter middagen finns en marknad med norrländska delikatesser och annat gott. Ta chansen att handla med något mumsigt hem till söndagskaffet..?

Ta med det bästa humöret ni har så kommer kvällen att bjuda på många överraskningar och tillfällen till skratt!

Varför inte passa på att bjuda med några vänner och bekanta till denna juliga kväll?

Varmt välkomna
önskar Sällskapet Norrlänningar i Göteborg

Pris (medlem / ej medlem)

290 kr / 360 kr

I priset ingår ett glas vin, öl, eller snaps. I “Billiga baren” har du möjlighet att köpa vin, öl och drinkar till humana priser.

Anmäl dig/er senast

Torsdagen den 20 november 2008

Anmälan göres enklast via inbetalning på plusgirokonto: 242320-0. (Glöm inte uppge namn och adress.)

Åk gärna med Partillebussen, nummer 513, från Polhemsplatsen till hållplats Fräntorp. Även spårvagn nummer 1 eller buss nummer 17 till Östra Sjukhuset fungerar bra. Från Östra Sjukhuset är det cirka 10 minuters promenad till Fräntorp Folkets Hus.


Publicerad: 2008-11-06