Får vi fresta med röding norrifrån..?

Lördagen den 29 mars kl. 18.30 inbjuder vi till vårfest! Vi håller som vanligt till i Fräntorp Folkets Hus. Kvällen inleds med fördrink i foajén. Sedan fortsätter vi till bords och avnjuter en utsökt fjällröding* tillsammans med kokt potatis och välsmakande romsås. Till dessert bjuds vaniljglass med hjortronsylt samt kaffe och kaka. Som dryck bjuds ett glas vin, en öl eller en snaps mot biljett som fås vid ankomst.

Efter maten spelar ”Roffe” upp till dans där alla har möjlighet att ta sig en svängom. Under kvällen kommer det även att säljas lotter, utvalda delikatesser från Norrland samt blandad dryck från ”Billiga baren”.

Naturligtvis är även vänner och bekanta hjärtligt välkomna till denna vårliga afton.

Varmt välkomna!
Styrelsen för Sällskapet Norrlänningar i Göteborg
* med reservation för utebliven fjällröding erbjuds då regnbågslax.

Pris (medlem / ej medlem)

275 kr / 350 kr

I priset ingår ett glas vin, öl, eller snaps. I “Billiga baren” har du möjlighet att köpa vin, öl och drinkar till humana priser.

Anmäl dig/er senast

Torsdagen den 20 mars 2008

Anmälan göres enklast via inbetalning på plusgirokonto: 242320-0. (Glöm inte uppge namn och adress)

Åk gärna med Partillebussen, nummer 513, från Polhemsplatsen till hållplats Fräntorp. Även spårvagn nummer 1 eller buss nummer 17 till Östra Sjukhuset fungerar bra. Från Östra Sjukhuset är det cirka 10 minuters promenad till Fräntorp Folkets Hus.


Publicerad: 2008-03-06