Kom på gnistrande julfest hos Norrlänningarna!

Lördagen den 24 november klockan 18.30 bjuds det på julbuffé med alla möjliga tänkbara delikatesser i Fräntorp Folkets Hus. Vi inleder med en väldoftande och värmande glögg för att sedan hugga in på det välfyllda buffébordet. Visst kan ni redan nu känna smaken av skinka, sill, Jansson, potatis, vörtbröd, lax, messmör och mycket merå Det bjuds även på öl, läsk och “en liten rackare” till maten. Julsnaps nummer två finns att köpa i “Billiga baren” där också vin och drinkar finns att tillgå.

Avslutningsvis serveras en välsmakande kopp kaffe och en smaskig kaka. Sedan är det dags för dans och underhållning. Ni känner väl hur det spritter i benen. Dans kring granen kanske kan locka de flesta upp på dansgolvet.

Kvällen till ära har vi musik, dans och underhållning i samarbete med “Dattons”. De kommer att lotsa oss genom bordsvisor, dans kring granen och underhålla oss på olika sätt.

Efter middagen finns, som traditionen bjuder, en marknad med norrländska delikatesser och även lite julgodis och annat gott. Ta chansen att handla med någon delikatess hem till söndagskaffet.

Kvällen kommer att bjuda på många överraskningar, så ta med ert bästa humör så ses vi där! Och varför inte passa på att bjuda med några vänner och bekanta till denna mysiga kvällen.

Varmt välkomna!
Sällskapet Norrlänningar i Göteborg

Pris (medlem / ej medlem)

275 kr / 350 kr

I priset ingår ett glas vin, öl, eller snaps. I “Billiga baren” har du möjlighet att köpa vin, öl och drinkar till humana priser.

Anmäl dig/er senast

Fredagen den 16 november 2007

Anmälan göres enklast via inbetalning på plusgirokonto: 242320-0. (Glöm inte uppge namn och adress.)


Publicerad: 2007-11-02