Välkommen på Julfest med rock'n'roll!

Nu när första snön fallit i norr och julmust börjat säljas i affärerna känner vi tydligt att vintern och julen närmar sig. Lördagen den 25 november 2006 klockan 18.30 i Fräntorp Folkets Hus inbjudes du till Sällskapet Norrlänningars årliga julfest!

Vi har dukat upp ett julbord med sill, skinka, köttbullar, sylta, Janssons frestelse och annat gott. Som dryck bjuds öl, läsk och en välsmakande snaps till sillen. Önskas det mer att dricka finns det att köpa i Billiga baren där även vin och drinkar finns att tillgå. Efter maten bjuds det på kaffe och pepparkaka.

Kvällen till ära har vi inbjudit Thommy Borssén & his rock’n’roll crew som står för musiken till dansen. De kommer även bjuda på en julshow med inslag av 50- 60-talsmusik.

Under kvällen kommer en liten julmarknad att hållas med diverse godsaker och likaså lottförsäljning.

Tänk på att ni har möjlighet att bjuda med vänner och bekanta till denna trevliga fest. Varmt välkomna till en norrländsk julfest!

Bästa hälsningar
Styrelsen för Sällskapet Norrlänningar i Göteborg

Pris (medlem / ej medlem)

300 kr / 350 kr

I priset ingår ett glas vin, öl, eller snaps. I “Billiga baren” har du möjlighet att köpa vin, öl och drinkar till humana priser.

Anmäl dig/er senast

Fredagen den 17 november 2006

Anmälan göres helst via postgironummer 242320-0. Glöm inte att uppge namn, adress och telefonnummer.

Åk gärna med Partillebussen, nummer 513, från Polhemsplatsen till hållplats Fräntorp. Även spårvagn nummer 1 eller buss nummer 17 till Östra Sjukhuset fungerar bra. Från Östra Sjukhuset är det cirka 10 minuters promenad till Fräntorp Folkets Hus.


Publicerad: 2006-11-03