Vårfest med klackarna i taket!

Det blev som vi trodde en trevlig vårfest. Ett sextiotal medlemmar/gäster slöt upp till kvällen och åt med god aptit av Västerbottenspajen samt Regnbågslaxen, romsåsen och potatisen. Till detta dracks gott vin, öl eller läsk. Tyvärr blev det inte Fjällröding som vi lovat i menyn men “Regnbågen” togs emot med glädje och alla åt med förtjusning det som plockades fram ifrån köket. Att maten var god visades för alla fat var så gott som tömda.

Än en gång stort tack till våra “hustomtar” Johan och Johanna som hjälper oss i köket och gör att vi alla kan avnjuta maten i lugn och ro och känna oss riktigt bortskämda.

Tre stycken medlemmar som fyllt/fyller år under våren uppvaktades med blommor av styrelserepresentanten Bertil Abrahamsson.

Lagom till kaffet bjöds det på dansshow med Jumpsession WCJ. Tio ungdomar som uppträdde med stor entusiasm och visade oss hur riktig jitterbug mm skulle gå till. Låtar från 20-30-och 40-talet spelades och uppvisningsdansades till publikens uppenbara förtjusning. Stora applåder fick dom och ropades in ett antal gånger innan dom fick ge sig av.

Efter denna uppvisning fick vi alla andra gå upp och dansa till PopCorns ljuva toner och detta fortsatte vi med till dess musikerna lade ihop sina instrument och tackade för sig.

Under kvällen såldes på vår lilla marknad slut alla Norrlandsdelikatesser såsom hjortronsylt, tunnbröd, surströmming, mandelpotatis och även hemvävda dukar/löpare. Lotterierna gick också åt som smör.

Ännu en trevlig kväll i glada vänners lag har upplevts och nu ser vi framemot vår surströmmingsfest i slutet av september.


Aktiviteten ägde rum: 2006-03-04   |   19:30   |   Fräntorp Folkets Hus