Surströmmingsfest 2006!

Lördagen den 23 september 2006 bjöds det på surströmming i Fräntorps Folkets Hus med tillbehör såsom mandelpotatis, lök, tunnbröd med mera. De som inte ville äta av denna delikatess fick nöja sig med matjessill och gräslök. Nära 100 personer kom, åt och dansade till våra musikanter Hazzes. Lagom till glassen och hjortronsylten dök vår eminenta gäst Leif “Loket” Olsson upp och deltog i ätandet dock ej surströmming.

Efter kaffet gick “Loket” upp på scen och berättade om Bingo-Lottos historia samt drog många dråpliga telefonsamtal från Norrland. Han avslutade med att sjunga med ackompanjemang från Hazzes och fick publiken med sig i refrängen. “Loket” tackades med applåder och blomster.

Därefter uppvaktades medlemmar som fyllt jämna år och även så avgående styrelsemedlemmar avtackades.

Försäljningen av lotter var populär som vanligt. Varor från vår marknad med norrländska delikatesser gick åt som smör i solsken. Sedan följde dans och samtliga gick upp och deltog i dansens virvlar som pågick långt in på natten.

Senare tackade ordförande husbandet, deltagande publik och våra små hustomtar som hjälper oss i köket och i marknaden. Han hoppades att alla haft en trevlig kväll och hälsade samtliga välkomna till vårt julbord som i år äger rum den 25 november.


Aktiviteten ägde rum: 2006-09-23   |   19:00   |   Fräntorp Folkets Hus